<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4525717207993136450\x26blogName\x3dLynn.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://lynn-najwa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lynn-najwa.blogspot.com/\x26vt\x3d6122392276778254996', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



addictive
Hi, call me Lynn :-).
Allah♥ Rasulullah♥ Parents♥ Family♥.
Nurul Aifaa Azman and Imanina Azmi my best friends♥ .
What goes around comes around :-).



Sunday, January 6, 2013, 3:10 AM
Time flies so fast

Assalamualaikum,
hi everyone 
Lamanya tak update blog.
well I'm 17 now, mcam tak percaya pun ada. 
Whatever it is, Imma take SPM this year! Insyaallah will do the best x
And you have stole my heart, please don't break my heart :-)

love, 
me.


Friday, October 5, 2012, 11:14 AM

So next week is final exam -____- Ready pun sikit je woi. But it's okay, I'll do the best xx So I'm still in love with my crush *.* Good luck spm crush <3 Good luck too to my heart epa, ima, lala, jiea and yana :-*
hahaha >.< janganla jadi macam ni.
So do the best :-*

Saturday, August 4, 2012, 8:41 AM
Him ♥.♥



Assalamualaikum :-) Lama sungguh gua tak update blog, hihihi. Seriously semenjak ni asyik bertembung dengan crush je. Like seriously ♥.♥ Adakah ini jodoh? hihihi.



Kan best kalau macam ni..hihi :>

I'm deeply in love with my crush ♥ Aku serious sayangkan dia. Dan...semestinya aku berharap dia juga ada berperasan macam aku :> Hanya Allah je tau macam mana aku sayangkan dia :'-)



This is so truee -_-

I just want you to know dear crush, I love you ♥

Sunday, July 22, 2012, 8:23 AM
Selamat Berpuasa :-)



Assalamualaikum semua :-)
Lamanya tak update blog...
Dan..rasanya belum terlambat untuk ucapkan Selamat berpuasa kepada semua umat Islam :-)
Semoga bulan Ramadhan ni membawa keberkatan dalam hidup kita :-)



Aku just sayangkan orang yang selalu di samping aku tak kira aku happy atau sedih :-)
To you..don't worry, aku takkan musnahkan persahabatan kita hanya kerana seorang lelaki, aku always sayangkan kau :'-)
Aku tetap menyayangi crush aku v.v

Thursday, July 5, 2012, 9:18 AM
What I have learn in life :-)



Assalamualaikum.
Alhamdulillah dalam 1 hari je apa pun boleh jadi, hari khamis, sukan tahunan and I really enjoy it :-D Just aku bahagia, bahagia sangat. kali ni bukan je sebab crush tapi sebab kawan :-)

Apa yang aku belajar bila berkawan janganlah sikit sikit touching, hati mesti kuat even ada terasa, face to face kalau tak puas hati, and..aku tak kisah dah apa orang nak kata if aku takde salah dengan dia.Dan..apa yang cikgu Norizan cakap kat aku aku tak pernah lupa. "Awak baru sekolah menengah hati tak boleh tersentuh sangat, nanti bila dah sambung belajar lagi macam macam orang kita jumpa, hati tu kena bagi keras sikit" Dan lepas tu aku sedar, cikgu cakap tu time aku form 3.

Dan semua nasihat selain cikgu tu epa yang cakap. Thanks wei, really appreciate it :'-)

Monday, June 18, 2012, 1:43 AM
This Is What We Call Friendships ♥



Assalamualaikum ♥.♥

Friendship is one of the most beautiful thing on Earth, most of us need friends to share our thought, share our happiness and sadness in life.♥

Entry ni khas untuk...jeng jeng jeng --->NURUL AIFAA AZMAN, my love :-* Aku panggil dia Epaaa! Itupun sebab dia nak orang panggil dia epa :-) Karang aku panggil Nurul kang terperanjat kau Epa, hahaha. :-D



Hehe ♥

Epa :-*
Ingat lagikan that moment aku tegur kau masa hari first kat teknik :-)Since that day kita start berkawan :'-) At first kita tak rapat sangat. Lepas Aimi pindah kita mula rapat :-D Aku selesa and happy kawan dengan kau. Kau always bagi aku semangat. Dan kau bantu aku untuk fikir positif :-)Aku anggap kau bff aku :'-) But aku tahu kau kau ramai kawan baik, so kita best friends boleh kan? :'-)



True right :-*

Kawan time senang ramai je kat dunia ni, tapi kawan yang sanggup bersama time susah and senang susah nak jumpa. Aku bersyukur aku jumpa kau, kau kawan susah senang aku. :'-D Apa yang kau buat kat aku, aku takkan lupa and haragai k, dear :'-)Aku just nak kau tahu aku always ada untuk kau luahkan perasaan, pinjam bahu or share anything :'-) *kesat air mata*





Love you Epa :-*



Hee, best friends ♥
Lastly, dear Epa...I love you :-*
I appreciate you :-)
I'll always remember you :'-)

Sincerely,
Nur Adlina Najwa Zulkifli :-*

Thursday, June 14, 2012, 11:47 PM
Crush ♥. ♥



Assalamualaikum semua :)
Dalam dunia milik Allah ni, mesti ramai orang yang ada crush kan? Tipulah kalau tak ada kan kan? Tapi maybe ada lah jugak yang tak ada crush kan, haha.




Hahaha boleh tak jerit macam ni kat awak? :D

Dan, of course la aku pun ada. *flip hair* Jeng jeng jeng, haha. Siapakah orangnya? It's a big big secret k :3 Haha, CRUSHH, saya suka awak k. Tapi kalau awak tak suka saya balik ada saya kesah? hahaha. Everyday I stalk you my crush ♥ Semua tentang kau kalau boleh aku nak ambil tahu, kau okay ke tak, dah makan ke belum, tengah buat apa.
Everything lah kalau boleh. Tapi aku taklah terlalu berharap k :3



Love thisV.V



This ^^


So truee :>

Lastly, dear crush I like you ♥
dear crush,I love you ♥
dear crush,I miss you ♥